ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λιβάγια έστειλε το μήνυμα: Θέλει ΑΕΚ με καλύτερο συμβόλαιο

Το καλοκαίρι του 2021 το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια ολοκληρώνεται, με τον ίδιο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην ΑΕΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, να γίνει ο «βασιλιάς της» και να κερδίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Κροάτη επιθετικού φαίνεται πως «ταρακούνησαν» για τα καλά τη διοίκηση Μελισσανίδη. Ο έμπειρος στράικερ υποστήριξε πως έχει στα χέρια του 5 προτάσεις, αλλά επιλέγει να μείνει στην ΑΕΚ διότι δεν τον καλύπτουν αρχικά οικονομικά και δεύτερον ο ίδιος θέλει να παίζει σε μία ομάδα που να πρωταγωνιστεί για τίτλους. Οπως είναι η ΑΕΚ!

Τα 700.000 ευρώ με τα οποία αμείβεται ο Λιβάγια φαίνεται πως δεν είναι αρκετά, όταν μιλάμε για έναν από τους πιο ποιοτικούς (ίσως τον πιο ποιοτικό αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ) παίκτες της Super League 1. Ο φορ της Ενωσης λοιπόν κατάφερε να κάνει την κίνησή του και πλέον περιμένει την κίνηση της ΑΕΚ. Θα του προσφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ νέο συμβόλαιο όπως το θέλει ο ίδιος ή θα προσπαθήσει να τον… τουμπάρει, κρατώντας την με τα «θέλω» τα δικά της και όχι του ίδιου του ποδοσφαιριστή;

Σίγουρα η υπόθεση έχει δρόμο ακόμα… Αυτό που καλείται να κάνει ο Λιβάγια όμως είναι το εξής: Εφόσον αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι στο 100% των δυνατοτήτων του, βοηθώντας την ΑΕΚ να κερδίσει την 2η θέση και το Κύπελλο Ελλάδας. Τους δύο στόχους που της έχουν μείνει για φέτος.