ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτάθηκαν Κίτσιου και Σαμούδιο για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει βγει από νωρίς στη φετινή μεταγραφική αγορά και ακολουθεί το ρητό “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”.

Η Ένωση θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 20 Ιουνίου εφόσον καταφέρει να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League.

Ήδη τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βλέπουν οι κιτρινόμαυροι, αλλά και οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι είναι αρκετά.

Ένα από αυτά του Στέλιου Κίτσιου, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2019 η Ανκαρακουτσού τον αγόρασε από τον ΠΑΟΚ. Την φετινή σεζόν έχει 24 συμμετοχές και 5 ασίστ ενώ την περσινή μέτρησε 31 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να… σπάσει ένα χρόνο νωρίτερα σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Ωρα των Σπορ”. Ο Κίτσιου αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ένα ακόμη όνομα αφορά τα άκρα της επίθεσης. Ο λόγος για τον Παραγουανό εξτρέμ Μπράιαν Σαμούδιο, ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Ρίζεσπορ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και προτάθηκε στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος ακραίος μετράει συνολικά 35 γκολ και 17 ασίστ σε 132 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα, ενώ φέτος έχει παίξει σε 32 παιχνίδια (5 γκολ, 4 ασίστ).