ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν μπορεί να χωνέψει την εκλογή Φιλιππούση η ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Ο,τι περνάει από το χέρι της προσπαθεί να κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για να ανατρέψει την εκλογή του Ιάκωβου Φιλιππούση από τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ.

Οι Πειραιώτες κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αντιδρώντας στην απόφαση μέσα από το Δ.Σ. της ΕΠΟ να γίνει Εκτελεστικός Γραμματέας στην ΕΠΟ ο Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Θεωρώντας παράτυπη / παράνομη και κατά του καταστατικού την απόφαση προσέφυγαν στο Διαιτητικό για την ακύρωση αυτής της απόφασης και να γίνει ξανά η σχετική διαδικασία. Δικάσιμος δεν έχει οριστεί ακόμα.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που συζητήθηκε το θέμα του εκτελεστικού Γραμματέα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και μέλος της ΕΕ Τάκης Αγραφιώτης είχε κάνει λόγο για πραξικόπημα, ενώ ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να απέχει από τη διαδικασία και έτσι ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου έκανε την πρόταση, με τους 11 Συμβούλους των ΕΠΣ να ψηφίζουν και να διορίζουν στη θέση τον πρώην διευθυντή επικοινωνίας της Ομοσπονδίας.

Επίσης, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης αλλά και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είχαν αποχωρήσει από τη διαδικασία. Αντίθετα λευκό είχαν ψηφίσει οι Μάκης Γκαγκάτσης και, Αλέξης Αλεξίου, εκπρόσωπο ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα στην ΕΕ της ΕΠΟ.