ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Κυκλοφορεί ελεύθερος και η ΑΕΚ τον έχει βάλει στο μάτι!

Τα ονόματα των Μίλαν Ράσταβατς και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν ακουστεί εδώ και καιρό για τον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ διαψεύστηκαν.

Τώρα σειρά παίρνει το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Σερβία φαίνεται να είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ, από τη στιγμή που η θέση του Μανόλο Χιμένεθ είναι επισφαλής. Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να δήλωσε πως στηρίζει τον Ισπανό τεχνικό μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά τα λόγια έρχονται και παρέρχονται.

Το όνομα του Μιλόγεβιτς έχει ακουστεί και στο παρελθόν για την ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά από τις 24 Μαρτίου, διότι αποτέλεσε παρελθόν από την Αλ Αχλί μετά από 7 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Στον πάγκο της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας βρισκόταν από τον Φεβρουάριο του 2020 και τώρα βρίσκεται στην αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης, την ώρα που η ΑΕΚ ψάχνει τον επόμενο προπονητή της.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει υπάρξει προπονητής και των Γιάβορ Ιβάνιτσα, Τσουκαρίτσκι, Ομόνοια, Πανιώνιο και Ερυθρό Αστέρα.