ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψηφίστε: Κωμωδία, τραγωδία ή φάρσα;

Η ΑΕΚ δεν κατέβηκε ποτέ στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την ντροπιαστική ήττα με 5-1 για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέον δεν ξέρουμε αν αυτό που είδαμε όλοι ήταν κωμωδία, τραγωδία ή φάρσα.

Καμαρά στο 17′ με δυνατό σουτ και κόντρα στον Χνιντ, Μασούρας στο 23′ και το 44′ και Ελ Αραμπί στο 35′ τα γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ ο Φορτούνης σκόραρε στο 74′ και ο Ανσαριφάρντ στο 88′. Μόλις ένα τέταρτο παρουσιάστηκε ανταγωνιστική η ομάδα του Χιμένεθ.

Ακυρώθηκαν δύο τέρματα σωστά στην ΑΕΚ, που πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτεί τι θα κάνει στη συνέχεια αφού αυτό το… χάλι παραπάει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να φεύγει στο ημίχρονο αφού δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε.

ΑΕΚ (Μανόλο Xιμένεθ): Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Σβάρνας, Χνιντ (63′ Νεντελτσιάρου), Λόπες, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία (78′ Μαχαίρας), Μάνταλος (63′ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Ανδρούτσος, Χολέμπας (76′ Ντρέγκερ), Εμβιλά, Καμαρά (63′ Μπουχαλάκης), Μασούρας, Μπρούμα (58′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (63′ Χασάν).