ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραιτήθηκε ένας στρατιώτης της προσφυγιάς

Από τη σελίδα “Της Σκεπαστής Τα Κάγκελα” στο facebook διαβάζουμε για την παραίτηση του Νίκου Καραμπουρνιώτη από το “Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού” τα εξής:

Με μεγάλη λύπη διάβασα σήμερα ότι ο Νίκος Καραμπουρνιώτης αποχώρησε, παραιτήθηκε, από την επιτροπή του “Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού” που θα στεγαστεί στο σημείο του Γηπέδου έξω από την παλιά Σκεπαστή, μαζί με το “Μουσείο της Α.Ε.Κ.” στον ίδιο χώρο αλλά διαφορετικό όροφο.

Διαβάζοντας καιρό τώρα σε διάφορα κείμενα του το πάθος του για το μουσείο αυτό αλλα γνωρίζοντας και τον ίδιο, μου προκάλεσε τεράστια έκπληξη και λύπη η παραίτηση του. Έκπληξη μεγάλη η παραίτηση του, αλλά σίγουρα όχι έκπληξη που καιρό τώρα οι διάφοροι μαϊντανοί… λεσχών πολιτισμού, συλλογικοτήτων, “κουμπάρων” και δεν συμμαζεύεται έχουν πάρει “θέση” να βολευτούν εκεί μέσα αλλά και στο “Μουσείο της Α.Ε.Κ.” σαν καλοδουλεμένα γρανάζια… δημοσίου! Από τέτοια πρόσωπα ποτέ δεν έπασχε η Α.Ε.Κ. διαχρονικά, δυστυχώς, πόσο μάλλον τώρα που… “ερχόμαστε”!

Όταν έχεις ανθρώπους παθιασμένους και με την Α.Ε.Κ. γραμμένη στο μεδούλι τους όπως είναι ο Νίκος για το “Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού” αλλά και ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης για το “Μουσείο της Α.Ε.Κ.” (απορώ ακόμη γιατί δεν έχει μπει μπροστάρης) τους δένεις στα τσιμέντα από την ώρα που τα ρίχνουν και μένουν εκεί μέχρι η ηλικία τους να μην τους αφήνει να προσφέρουν άλλο.

Ελπίζω να μην γίνει δεκτή η παραίτηση του Νίκου, όπως ελπίζω ότι ο Αλέξανδρος θα είναι αυτός που θα αναλάβει το μουσειακό κομμάτι της Α.Ε.Κ. με τις ατελείωτες γνώσεις και πάντα με την αγνή και γνήσια αγάπη του για τον σύλλογο.

Ελπίζω αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ εγχείρημα των δύο αυτών μουσείων να μην μπλέξει σε καφενειακές καταστάσεις και πως θα βολέψουν τον κώλο τους μερικοί. Πως να μοστράρεται το ονοματάκι τους καθώς θα αμολάνε λίγα ακόμη σάλια στους… αρχόντους!

Στο κάτω κάτω αν θέλουν να βολευτούν ας τους δώσουν οι… αρχόντοι το εστιατόριο που θα γίνει στον μεσαίο όροφο του κτιρίου να κάνουν τους… σερβιτόρους!

ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
#1982#