AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Λέτε να φέρει τον Παρέδες για τα χαφ;

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα ξεκινά να ετοιμάζει βαλίτσες για να ταξιδέψει για μεταγραφικούς στόχους. Φαίνεται πως ένα όνομα που έχει κάνει κλικ στους κιτρινόμαυρους είναι αυτό του Λεάντρο Παρέδες.

Ο 30χρονος Αργεντίνος χαφ της Ρόμα αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και το όνομά του είχε μπλεχτεί ξανά στα μεταγραφικά με τον Ριμπάλτα πριν από καιρό. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ του είχε κάνει τη μεταγραφή των 40.000.000 ευρώ στη Ζενίτ.

Πως όμως έχουν τα δεδομένα; Το σύμβολαιο του Παρέδες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Αυτό σημαίνει πως από τον Γενάρη είναι ελεύθερος. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 8.000.000 ευρώ.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα αν μπορεί η ΑΕΚ να του καλύψει τα θέλω του, αν ο ίδιος κοιτάζει προς Σαουηδική Αραβία όπως έχει ακουστεί κι αν η ΑΕΚ μπορεί να τον αγοράσει τον Γενάρη.

Απαντήσεις υπάρχουν για όλα! Αρχικά είναι στο χέρι του Μάριου Ηλιόπουλου αν μπορεί να κάνει την οικονομική υπέρβαση κι αν μπορεί να καλύψει και τη Ρόμα, ενώ όσον αφορά τις ομάδες από την Αραβία αυτές συνήθως κάνουν… κρούσεις το καλοκαίρι.

Ας δούμε λοιπόν τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, Κρατήστε πάντως το όνομα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *