AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο Λουτσέσκου έφτυσε τον Λαμέλα

Από το βράδυ της Κυριακής και μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ τα ΜΜΕ της Βορείου Ελλάδος και του Ιβάν Σαββίδη προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο για τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου. Το χειρότερο όλων είναι πως προσπαθούν να τον βγάλουν… λάδι και ότι δήθεν προκλήθηκε. Από ποιον άραγε; Από το ελαφρύ αεράκι που είχε στη Νέα Φιλαδέλφεια ίσως…

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρουμάνος προπονητής προκαλεί τον κόσμο της ΑΕΚ και δίνει παράσταση. Ήρθε όμως η ώρα να πληρώσει.

Η έκθεση της Αστυνομίας για όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιαλδέλφεια καταγράφει στο σύνολό τους όσα αισχρά έκανε ο Ρουμάνος προπονητής και τα… φουσκωτά αγόρια που τον συνόδευαν στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι ο προπονητής και ο σύνοδος -δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως… φροντιστής- του ΠΑΟΚ έκαναν χειρονομίες στον κόσμο της ΑΕΚ. Καταγράφεται επίσης πως ο Ρουμάνος προπονητής έφτυσε τον Ερικ Λαμέλα επειδή του πέταξε… χανζαπλάστ! Προφανως επειδή ο ίδιος και συνοδεία του τα έκαναν όλα γης μαδιάς στη φυσούνα.

Η Αστυνομία έχει καταγράψει επίσης πως ένα από τα διαπιστευμένα άτομα του ΠΑΟΚ γύρισε μαινόμενος και με επιθετικότητα προς διαπιστευμένα άτομα της ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, Αστυνομικοί να προχώρησαν σε διαχωρισμό των εμπλεκομένων και δέχθηκαν λακτίσματα και απωθήσεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί και να διακομιστούν στο 401!

Ηδη έχει ξεκινήσει προανάκριση από τη Διεύθυνση αθλητικής βίας για παραβάσεις περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξη κοινής ειρήνης και απλή σωματική βλάβη του ποινικού κώδικα.

Εκτός απ’ όλα τα άλλα τον Λουτσέσκου και τον συνοδό… φροντιστή “καίει” και ο παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ο παρατηρητής γράφει ότι ο Λουτσέσκου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του ματς με έντονες χειρονομίες και κινώντας τα δάχτυλά του απευθυνόμενος στην κερκίδα. Αυτή η συμπεριφορά του προκάλεσε και την έντονη λογομαχία με τον συνεργάτη του Αλμέιδα, Ντάνιελ Βέγκα.

Επίσης, ο παρατηρητής αναφέρει ότι ο δηλωμένος ως φροντιστής Γιαντσίδης πριν την είσοδο του στη φυσούνα έδειξε προς την κερκίδα τα μεσαία δάχτυλα, αλλά και όσα έγιναν στη φυσούνα. Πώς δηλαδή ο Λουτσέσκου έφτυσε τον Λαμέλα και πως ο έτερος δηλωμένος φροντιστής Ευθ. Καλταμπανίδης επέστρεψε μαινόμενος στο σημείο που βρίσκονταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και της αστυνομίας και προσπάθησε σπρώχνοντας με επιθετικότητα να τους προσεγγίσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *