AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Βαριά ήττα

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΝΟ Χίου η ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας με 9-17, για την 2η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Η «Ένωση» δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό των νησιωτών, ενώ «πλήρωσε» και τα αρκετά χαμένα πέναλτι που είχε.

Τουρκομένης και Παπαδημητρίου ισοφάρισαν σε 1-1 και 2-2, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-4. Η ΑΕΚ απώλεσε πέναλτι, ενώ οι Χιώτες έφτασαν στο 2-6. Ο Στελλάτος με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-6.

Στο β’ οκτάλεπτο, η Χίος σκόραρε (3-7), με την ΑΕΚ να απαντά με σερί 3-1, χάρη σε δύο γκολ του Στελλάτου και ένα του Παπαδημητρίου (6-8). Η «Ένωση» έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στο γκολ, με τον ΝΟ Χίου να απαντά με σερί 3-0 (6-11).

Παπαδημητρίου και Στελλάτος μείωσαν σε 8-11 με την έναρξη του γ’ οκταλέπτου, όμως η ΑΕΚ στη συνέχεια έμεινε από δυνάμεις. Ο ΝΟ Χίου έφτασε να προηγείται με 8-16, με την ΑΕΚ να μειώνει σε 9-17 στο φινάλε του αγώνα.

ΝΟ Χίου – ΑΕΚ 9-17

Τα οκτάλεπτα: 3-6, 3-5, 2-2, 1-4.

ΑΕΚ (Κώστας Κοκκινάκης): Καζάκος, Τουρκομένης 1, Σταμέλος, Μίγκλης, Δημητρούλης, Παπαδημητρίου 3, Μπλάνης, Κοτσάμπας 1, Θώμογλου 1, Στελλάτος 3, Ρουμάνης, Μουρατίδης, Μαυριόπουλος, Νατσούλης, Σάββιτς.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Βέινμπεργκ, Μπουρίκας, Δευτεραίος 2, Θεοδόσης, Τσιρώνης 1, Πανταζόπουλος 4, Αποστολάκης, Αμπαζης 2, Αγιωργούσης 4, Μισεντζής 1, Καρακούρος, Δερμιτζάκης 3, Πικρίδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *