AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας Σόσα δεν ήταν αρκετός

Η ΑΕΚ B γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 2-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2 2024-25.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στα πρώτα 25 λεπτά, ωστόσο στη συνέχεια ανέκαμψε και πριν βγει το ημίχρονο (στο 40′) κατάφερε να μειώσει με ακόμη ένα γκολ του Φάμπιο Σόσα, σε φάση που έφερε και την αποβολή του Ενγκουέμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με 10 παίκτες, καθώς στο 45′ την απευθείας κόκκινη αντίκρισε και ο Μανίσα, η ΑΕΚ Β κατάφερε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα, απειλήθηκε λιγότερο, πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος, Πότση, Χρούστινετς, Μπούσης, Τσορνομάζ (85′ Στούπης), Ενγκουέμ, Κολοβός (67′ Γκίνης), Βερνάρδος (46′ Τσερίσεφ), Γεμιστός (67′ Φελίσιο), Νοικοκυράκης (78′ Σεμπά).

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας (83′ ‘Ανθης), Κοσίδης, Μανίσα, Παυλάκης, Καβελλόπουλος, Ρουκουνάκης (8′ λ.τ. Μαρούτσης – 64′ Νίνο), Κολιμάτσης, Μαυρουδής (46′ Βαλκάνης), Γκολφίνος (83’ Λεφρανκ), Σόσα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *