AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Πλάνο νίκης

Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει το πλάνο νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στην τελευταία σημερινή προπόνηση θα επιλέξει τους “11” με τους οποίους θα ξεκινήσει το κυριακάτικο (20:30) παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάντως ο Αργεντίνος τεχνικός φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τους παίκτες που θα μπουν από την αρχή στη… μάχη κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Στρακόσα, Ρότα, Πήλιο, Βίντα, Μουκουντί έχουν το προβάδισμα στην άμυνα, ενώ στα χαφ ο Σιμάνσκι με τον Περέιρα αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο. Ο Κοϊτά και ο Ελίασον θα παίξουν στα άκρα, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία έχει προβάδισμα αντί του Πιερό για την κορυφή της επίθεσης. Πίσω από τον φορ, ο Πινέδα φαντάζει φαβορί, αν και θα κάνει μόνο μια προπόνηση, αλλιώς υπάρχει η λύση του Λιούμπιτσιτς.

Από εκεί και πέρα, μάχη για την αποστολή θα δώσουν οι Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Λαμέλα, Μαρσιάλ, Φερνάντες, Πιερό, Μάνταλος, Τσούμπερ, με τον Αλμέιδα να καλείται να αποφασίσει ποιους θα αφήσει εκτός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *