AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γέμισαν μικρά και μεγάλα παιδιά οι εγκαταστάσεις της Βέροιας

Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου οι εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Βέροιας, συνεργαζομένου συλλόγου με το Δίκτυο Ακαδημιών ΑΕΚ, γέμισαν και πάλι από μικρά και μεγάλα παιδιά. Αυτή τη φορά είχαν ένα λόγο παραπάνω, αφού βρέθηκε κοντά τους ο κ. Στέλιος Ορφανίδης.

Ο Συντονιστής Εκπαίδευσης του Δικτύου Ακαδημιών της AEΚ έκανε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της ΑΕΚ Βέροιας την Παρασκευή και πήρε μέρος στην προπόνηση. Το Σάββατο παρακολούθησε αγώνες ανάμεσα σε τμήματα υποδομών Κ6-8, Κ10, Κ12 και Κ14. Ακολούθησε φιλικός αγώνας για την Κ16 με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας!

Η διοίκηση της ΑΕΚ Βέροιας ευχαριστεί τον κ. Ορφανίδη και τον Αθλητικό Διευθυντή του Δικτύου κ. Ηλία Κυριακίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια και για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για την πρόοδο και ανάπτυξη της ακαδημίας της. Ευχαριστεί επίσης τις ακαδημίες Μακροχωρίου, Νηρέα, Αστέρα Αλεξάνδρειας και την νεοσύστατη Ακαδημία Σωτήρη Μπαλάφα για τη συμμετοχή τους στο αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *