AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Καθημερινά στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Καρβουνίδης

Αλλάζουν πολλά στην ΑΕΚ με την παρουσία του Χρήστου Καρβουνίδη πλέον να είναι επί καθημερινής βάσεως στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων.

Το προηγούμενο διάστημα το θέμα των μυϊκών τραυματισμών απασχόλησε την καθημερινότητα του Δικεφάλου με τον Μάριο Ηλιόπουλο να έχει συναντήσεις και να πραγματοποιεί εξονυχιστικό έλεγχο. Πλέον περνάει στο επόμενο στάδιο ανάβοντας το “πράσινο φως” για την παρουσία του κ. Καρβουνίδη στα Σπάτα.

Μέχρι σήμερα η παρουσία του αφορούσε εξωτερική συνεργασία στον δικό του χώρο, αλλά και στα παιχνίδια της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, κρίθηκε ότι είναι πολύ σημαντικό ο Προϊστάμενος των Φυσιοθεραπευτών στην ΑΕΚ να είναι κάθε μέρα κοντά στους παίκτες για να προλαβαίνει καταστάσεις και να τσεκάρει την κατάσταση αυτών που χρειάζεται χωρίς να χάνεται χρόνος.

Μετά από επισήμανση των αρμοδίων ήδη προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και στην αγορά ενός πολύ ακριβού μηχανήματος για το ιατρικό τιμ της ομάδας και το οποίο θα αφορά τους υπέρηχους σε τραύματα και έτσι δεν θα χάνεται χρόνος ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *