AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Τα έξι συμβόλαια που καλείται να διαχειριστεί ο Ριμπάλτα

Το καλοκαίρι ολοκληρώνονται έξι συμβόλαια και ο Χαβιέρ Ριμπάλτα καλείται σε συνεργασία με την ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ να βρει λύσεις.

Αυτά είναι των Τσούμπερ, Βίντα, Γαλανόπουλου, Χατζισαφί, Άμραμπατ και Στάνκοβιτς. Η κάθε μία περίπτωση χρήζει ιδιαίτερης σημασίας.

Για παράδειγμα, ο Στάνκοβιτς είναι ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται αγωνιστικά. Και αυτό που πιθανότατα θα επιδιώξει ο Ριμπάλτα, είναι να βρει έναν τρόπο να μην περιμένει καν μέχρι το καλοκαίρι για να λήξει το συμβόλαιο και να βρεθεί μια λύση τον Γενάρη. Ή και πιο άμεσα.

Για τους Βίντα και Γαλανόπουλο έχουμε τα εξής δεδομένα: Ο Κροάτης και πρώτος αρχηγός της ΑΕΚ είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για το κλαμπ. Μάλιστα ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του, να συνεχίσει στην ομάδα και από διαφορετικό πόστο. Αλλά σε κάθε περίπτωση η συζήτηση που θα γίνει θα έχει πολλές παραμέτρους. Ο Έλληνας στόπερ είναι παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας, η οικογένειά του είναι κιτρινόμαυρων συναισθημάτων αλλά το γεγονός ότι είναι αρκετά πίσω στο μυαλό του Αλμέιδα τον κάνει να σκέφτεται αν θα πρέπει να συνεχίσει ή να βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

Τέλος υπάρχουν οι Άμραμπατ, Χατζισαφί και Τσούμπερ που είναι εξαιρετικό δύσκολο να ανοίξει συζήτηση πριν το τέλος της σεζόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *