AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Το μυαλό μόνο στην ΑΕΚ

Επόμενο παιχνίδι για τον Νίκλας Ελίασον είναι με την εθνική Σουηδίας κόντρα στην Εσθονία τη Δευτέρα. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα Aftonbladet τόσο για την Ένωση όσο και τα το ενδιαφέρον που έχει δείξει ένας σύλλογος του MLS, μία ομάδα από τη Γερμανία και μια ακόμα από τη Μέση Ανατολή!

«Δεν έχω ιδέα. Επικεντρώνομαι μόνο στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και ότι πρέπει να κάνουμε καλά πράγματα. Για να πάω όσο καλύτερα γίνεται τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τον σύλλογό μου» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Από κει και πέρα ο Ελίασον αναφέρθηκε στον πρόωρο αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ευρώπη και τη συνέχεια που έχει στόχο τον τίτλο: «Δεν καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα πάντα στοχεύει να είναι εκεί. Ήταν απογοητευτικό που συνέβη τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά η προσοχή είναι τώρα μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ας ελπίσουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

Όσο για το αν τον φοβίζει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να σκεφτεί να πουλήσει παίκτες τον Γενάρη εξ αιτίας του ότι δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διαθέτει ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, ο Ελίασον συμπλήρωσε: «Όχι, δεν με ανησυχεί. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και ο σύλλογος έχει επενδύσει πολύ σε καλούς παίκτες. Είναι απόλαυση. Θέλεις να έχεις μια υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστική ομάδα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *