ΟΠΑΔΟΙ

Συνεχής εγρήγορση για την ΑΕΚ ζητούν οι Πειρατές του Ονείρου

✓ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ… Η οδυνηρή εκτός έδρας ήττα μέσα στο Αγρίνιο (1-0), πέραν των όποιων επιμέρους δικών μας αδυναμιών ή λαθών, οφείλεται ΚΥΡΙΩΣ στην ελεεινή διαιτησία που διαμόρφωσε ουσιαστικά το αποτέλεσμα. Ανελέητο το “πιστολίδι” του συστήματος εναντίον της ομάδας μας : πέναλντι, άδικες κάρτες, μη διακοπή στη φάση με τον ματωμένο Βίντα, ανάποδα σφυρίγματα, συν την απίστευτη VARεμάρα σε κάποια άδεια κεφάλια και άλλα πολλά. Έγκλημα κατά της Α.Ε.Κ!

✓ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡΑ ΦΩΝΗΣΑΙ… Στις προηγούμενες Πειρατικές Αιχμές γράφαμε αυτολεξεί το εξής : «ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ… Τώρα που βλέπουν την Α.Ε.Κ να πρωτοπορεί, θ’ ακονίζουν και τα “μαχαίρια” για να της καταφέρουν πισώπλατα πλήγματα. Χρόνια και χρόνια το βλέπουμε αυτό “το έργο”. Το βρώμικο κατεστημένο δεν ησυχάζει ποτέ. Συνεπώς ας έχει και η “επίσημη Α.Ε.Κ” ανοιχτά τα μάτια της 24 ώρες το 24ωρο». Καλύτερα να είχαμε διαψευστεί, αλλά η πραγματικότητα επιβεβαίωσε σε χρόνο dt του λόγου το αληθές.

✓ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. Προστατέψτε την Ομάδα! Ο κόσμος της Α.Ε.Κ ΑΠΑΙΤΕΙ να προασπιστεί με κάθε τρόπο ο κόπος και ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών μας. Δεν ζητάμε, ούτε ποτέ ζητούσαμε, να μας ευνοήσουν. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν θα το καταδέχονταν ποτέ η ενωσίτικη αξιοπρέπειά μας. ΟΜΩΣ αυτή η ίδια αξιοπρέπεια δεν δέχεται να είμαστε εμείς τα θύματα της ένοχης τάξης πραγμάτων. Ούτε βήμα πίσω, μάχη και  ανυποχώρητος αγώνας για το δίκιο της Ομάδας της Προσφυγιάς.

✓ ΜΑΡΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ… καλά έκανες και πήγες στην ΕΠΟ. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι με αυτή την “επίσκεψη” θα έστειλες με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο “το μήνυμα” της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως προς όλους εκείνους που την επιβουλεύονται. Δηλαδή ότι η Α.Ε.Κ δεν θα ανεχτεί να μακελεύεται στα χειρουργεία τους και θα πολεμήσει μέχρι τέλους όποιον τολμήσει να την αγγίξει. Αυτά προς το παρόν. Για τη συνέχεια ιδωμεν…

✓ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ… Προετοιμαστείτε με τον καλύτερο, με τον αρτιότερο τρόπο, για τη μεγάλη μάχη με το “γαύρο του βορρά”. Το ματς της επόμενης αγωνιστικής είναι κομβικό. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της Νίκης. Γκέκε;;;

✓ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! Με σκορ 70-59 η ΑΕΚΑΡΑ του Μπάσκετ τσάκισε τον Άρη μέσα στο Αλεξάνδρειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ιδανικό ξεκίνημα που ευχόμαστε και ελπίζουμε να έχει και ανάλογη επιτυχή συνέχεια. ΑΕΚΑΡΑ γερά – Βασίλισσα ξανά! Και μία επισήμανση: Αυτές οι νίκες επί του “σκώληκα” είναι και προς τιμήν του αλησμόνητου Νικόλα Ξηροκώστα!

✓ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΟΥΕΦΑ. Δεν βρίσκουμε λόγια για να αποτυπώσουμε την αγανάκτηση και ακόμα περισσότερο την απέχθειά μας για την ανάλγητη ΟΥΕΦΑ που δεν αποδέχθηκε το δίκαιο αίτημα της αναβολής του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία λόγω του σοκαριστικού γεγονότος του αιφνίδιου θανάτου του Τζ. Μπάλντοκ, συμπαίκτη και φίλου των ποδοσφαιριστών της εθνικής που αγωνίστηκαν κάτω από φοβερό ψυχολογικό βάρος στο Γουέμπλεϊ. Όπως σωστά έγραψε ο Πάνος Λούπος “ακόμα και στον πόλεμο, υπήρχε ένα 24ωρο εκεχειρίας, για να θάβουν οι δύο πλευρές τους νεκρούς τους.”! Για την ΟΥΕΦΑ βέβαια όλα αυτά είναι “ψιλά γράμματα”. Φρόντισαν όμως οι παίχτες να την ξεφτιλίσουν. Κι αυτό το χάρηκαν άπαντες.

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ: Δεν θα σταματήσουμε στιγμή να διεκδικούμε το δίκαιο και το αυτονόητο : την παραδειγματική τιμωρία των φονιάδων του αδερφού μας Μιχάλη. Καμία υποχώρηση, κανένας συμβιβασμός επ’ αυτού. Για τη μνήμη του, για την οικογένειά του, για την Α.Ε.Κ και το λαό της.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

✓31+… ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ! Ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά! Αντέχουμε – συνεχίζουμε, προχωράμε…

✓ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΤΟ ΘΑΥΜΑ… Πρόσφυγες το έφτιαξαν!!!

✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

*Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά..

*Ερώτηση: με πόσες κάρτες έχει επιβαρυνθεί η Α.Ε.Κ και με πόσες οι ανταγωνιστές της;;;

*Κοίτα να δεις το σύστημα πως πάει… κλπ, κλπ.

* Ε ρε κοράκια… Μελισσανίδη που θέλετε!

*Ο Ματίας Αλμέιδα κατέκτησε ένα παλικαρίσιο νταμπλ με ωραίο ποδόσφαιρο ως προπονητής της Α.Ε.Κ. Να τον αφήσουμε να δουλέψει και να είμαστε δίπλα στα εύκολα και στα δύσκολα, χωρίς βέβαια… ειδωλοποίηση. Κριτική φυσικά και θα πρέπει να υφίσταται και αυτός και οι πάντες (ουδείς στο απυρόβλητο) όχι όμως άδικη πολεμική και ισοπεδωτισμό.

* Λάζαρε, Πέτρο, συγχαρητήρια για την απόδοσή σας στο Γουέμπλεϊ.

*Το πρωτοσέλιδο της “Ώρας”, την επομένη του ματς στο Αγρίνιο, με τίτλο: “Δεν ξανάγινε τέτοια… ΚΛΟΠΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ την εποχή του VAR!” ήταν κυριολεκτικά  κ ο ρ υ φ α ί ο !!! Μπράβο!

*Πανίβλαξ, πλην των άλλων, ο γυρολόγος μαϊντανός.

*Η διακοπή να αποδειχθεί ευεργετική για την Ομάδα. Αυτοκριτική, ανασύνταξη, αντεπίθεση!

*Φτάνει πια με τα “σκωτσέζικα ντους”. Nα μην μπορούμε ρε να χαρούμε μια νίκη σε ντέρμπι χωρίς να μας βγει ξινό την επόμενη; Έλεος δηλαδή!

*Θλίψη στην κοινή γνώμη για τον αναπάντεχο χαμό του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ. Σε κάτι τέτοιες στιγμές θα πρέπει να υπερισχύει η ανθρωπιά πέρα από κάθε αντιπαλότητα και (ευτυχώς) μάλλον έτσι συμβαίνει.

* Ηλιόπουλε τι να τις κάνεις τις επισκέψεις. Έπρεπε να τον πας μια βόλτα με το όχημα. Άνευ ζώνης! Να ξεράσει ότι… έφαγε!

*Θα το επαναλάβουμε : δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς, ούτε ευκαταφρόνητοι αντίπαλοι. Επιτέλους εμπεδώστε το και φερθείτε ανάλογα σε κάθε παιχνίδι.

*Το 1% των ανθρώπων του πλανήτη κατέχει το 50% του παγκόσμιου πλούτου!!! Η πιο προκλητική ανισότητα, η απόλυτη απληστία από την αδηφάγα ελίτ.

*Ο Τσε, το κάδρο του οποίου κοσμεί και κάποια αίθουσα του γηπέδου μας, έλεγε: “Seamos realistas, pidamos lo imposible”!

*Το “no politica” ταιριάζει σε φυτά και όχι σε σκεπτόμενους ΑΕΚτζήδες με κοινωνική συνείδηση.

*Πολύ πανηγύρι εκεί στο λιμάνι για την αποχώρηση του Γ. Παπαδόπουλου από την Α.Ε.Κ. Και βέβαια μετά την απομάκρυνση… μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές από “το system” που λυσσομανάει και πάλι κατά της Α.Ε.Κ και μάλιστα άνευ χρονοτριβής.

*Γιάννη Καραλή ΣΩΣΤΟΣ! Η ανακοίνωσή σου, επί του θέματος, ήταν “to the point”!

*500 επαγγελματικές νίκες συμπλήρωσε η Βασίλισσα του Μπάσκετ. Να τις χιλιάσεις ΑΕΚΑΡΑ μας!

* Η ΑΕΚΑΡΑ εμπνέει κάθε ανυπότακτο πνεύμα!

*Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών ΑΕΚ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *