AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Το «μυαλό» του ποδοσφαιρικού οργανογράμματος

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έφερε το πιο ακριβοπληρωμένο στέλεχος στην ιστορία της ΑΕΚ. Το όνομα αυτού; Χαβιέρ Ριμπάλτα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα αναλάβει μεταξύ άλλων και την πλήρη οργάνωση σε τομείς στους οποίους η Ένωση για χρόνια υπολειτουργούσε: Τμήμα σκάουτινγκ, αναθεώρηση στόχευσης στον αγωνιστικό σχεδιασμό, σύνδεση των τμημάτων της Ακαδημίας με την πρώτη ομάδα.

Για πρώτη φορά στην ΑΕΚ έρχεται ένας άνθρωπος με τέτοιο βιογραφικό. Για να γίνει βέβαια αυτό η ΑΕΚ θα δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό, αφού ο Ριμπάλτα έχει πολύ ψηλό κασέ. Οι -ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες από μανατζερικούς κύκλους αναφέρουν ότι το κασέ του είναι κάτι λιγότερο από 1.000.000 ευρώ ετησίως, ποσό απλησίαστο σε σχέση με τον πρότερο βίο της ΑΕΚ και τη λογική της ως προς τη στελέχωση.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες κατάφεραν να πάρουν την υπογραφή του 44χρονου Ισπανού. Κι αυτό για να γίνει το μυαλό του ποδοσφαιρικού οργανογράμματος. Ο Ριμπάλτα θα σκέφτεται πλέον γι’ αυτήν, να εκμεταλλευτεί τις υψηλού επιπέδου διασυνδέσεις του και να παίρνει αποφάσεις που θα οδηγήσουν το κλαμπ στην επόμενη μέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *