AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Λειτουργεί με το καλημέρα ως… ποδοσφαιρικός πατέρας ο Ριμπάλτα

Ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν εκείνος που συνόδεψε τον Χαβιέρ Ριμπάλτα σήμερα στα Σπάτα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τον νέο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος στους παίκτες.

Ο 44χρονος Ισπανός μίλησε ως… ποδοσφαιρικός πατέρας στους παίκτες λέγοντας:

«Ευχαριστώ όλους σας για το πολύ όμορφο καλωσόρισμα. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όλους. Κάνουμε μία νέα αρχή. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι οτιδήποτε πρόβλημα έχετε, απορία ή ζήτημα που σας αφορά, να έρχεστε αμέσως να μου το λέτε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν θα πούμε πολλά λόγια τώρα, θα γίνουν συναντήσεις με όλους σας κατ’ ιδίαν για να γνωριστούμε καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι».

Από την πλευρά του ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε: «Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ σήμερα. Έχουμε μαζί μας έναν σημαντικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ξέρει τη δουλειά. Να τον βοηθήσουμε όλοι μας, να έχει καλό έργο για την ΑΕΚ μας»

Τέλος ο Ματίας Αλμέιδα συμπλήρωσε για τον Ριμπάλτα: «Καλωσορίζουμε τον Χαβιέρ στην ΑΕΚ. Είναι σημαντικό για όλους μας και το κλαμπ να έρχονται τέτοιοι άνθρωποι να μας βοηθούν. Όλοι που είμαστε πίσω από τους παίκτες, είμαι εδώ για να σας βοηθήσουμε».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *