AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ηλιόπουλος σε Γκαγκάτση: Όποιος τολμήσει να αδικήσει την ΑΕΚ θα μας βρει μπροστά του

Το AEK24HOURS αποκαλύπτει κάποια από τα λεγόμενα του Μάριου Ηλιόπουλου, πέραν της επίσημης δήλωσής του, προς τον Μάκη Γκαγκάτση κατά το χθεσινό του “ντου” στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ με την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΠΟ θέλησε να καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα και μόνο από τις ομάδες και όχι από τους διαιτητές.

Μεταξύ των λεγομένων του προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ο κ. Ηλιόπουλος είπε: “Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να κερδίζει ο καλύτερος. Δεν θέλουμε χάρες από κανέναν. Όποιος τολμήσει να αδικήσει την ΑΕΚ θα μας βρει μπροστά του. Θέλουμε ισονομία και ισότητα. Να υπάρχει υγεία στο ποδόσφαιρο. Στόχος είναι να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα και να μπορέσουμε να δούμε ξανά στα γήπεδα φιλάθλους των δύο ομάδων”.

Μετά την δίωρη συνάντησή τους, δημοσίευμα ήθελε τον Μάκη Γκαγκάτση να φεύγει από τα γραφεία της ΕΠΟ και να πηγαίνει στο ξενοδοχείο Grand Hyatt επί της Λεωφόρου Συγγρού για να παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) υπό την παρουσία του Τσέφεριν. Εκεί είχε την ευκαιρία να τα πει… χαρτί και καλαμάρι στον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *