AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

64 τελικές και μόλις ένα γκολ

Στα παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με την Athens Kallithea και με την Λαμία, η ΑΕΚ έκανε συνολικά 64 τελικές προσπάθειες. Πέτυχε ένα γκολ και πήρε μόλις δυο βαθμούς σ’ αυτά τα τρία ματς. Κάτι που τα λέει όλα. Ο Ματίας Αλμέιδα δεδομένα το έχει εντοπίσει αλλά για την ώρα δεν υπάρχει λύση. Κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.

Πέραν από τις ευκαιρίες αυτό που εξοργίζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι η στάση με την οποία η διαιτησία αντιμετωπίζει την ομάδα. Ειδικά στο Αγρίνιο έγινε… σφαγή με τους Πουλικίδη και Τσακαλίδη να θυμίζουν διαιτησίες άλλων εποχών. Η ΑΕΚ έχει πάρει συνολικά μέχρι τώρα 24 κίτρινες κάρτες. Είναι τέταρτη στην σχετική λίστα. Και φυσικά είναι ρεκόρ για την Ένωση σε επτά αγωνιστικές να έχει μέσο όρο πάνω από τρεις κίτρινες ανά ματς, έχοντας μάλιστα παίξει μόλις ένα ντέρμπι. Κάτι που έχει οδηγήσει ήδη συνολικά έξι παίκτες της, στα όρια για τιμωρία, ενώ ήδη ο Μάνταλος έχασε ένα ματς λόγω καρτών.

Τόσο στο ματς με τον Παναιτωλικό, όσο και σ’ αυτό με την Καλλιθέα, οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν συνολικά οκτώ κίτρινες. Αριθμός υπερβολικός και μάλιστα ήταν και αυτό κομμάτι του θυμού που είχαν για την διαιτησία στο Αγρίνιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *