AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για την πρώτη νίκη

Πανέτοιμη είναι η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΣΧ Πυλαίας (05/10, 16:00) για την 2η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» αφήνουν πίσω τους το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στον ΟΦΝΙ και στοχεύουν μόνο στην πρώτη νίκη της χρονιάς. Σε αυτή τη «μάχη», οι αθλήτριες του Βύρωνα Παπαδόπουλου αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου που καλείται να γεμίσει την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Άλλωστε, η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στο γήπεδο, σε μία ακόμα δράση της, από τις πολλές που θα «τρέξουν» τη φετινή σεζόν.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσα από το AEK A.C. TV.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Χαρά Κατσίκα, δήλωσε στο aek.gr: «Προερχόμαστε από μια δύσκολη αγωνιστική και στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι, κόντρα στην Πυλαία, είναι να δείξουμε όσα έχουμε δουλέψει αυτό τον καιρό και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Η Πυλαία είναι μία, επίσης, νεανική ομάδα, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να μείνουμε πίστες στο πλάνο του προπονητή και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι κι εγώ από την πλευρά μου ένα όμορφο παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *