AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Το “1968” στη Φλόριντα

Η ταινία-έπος «1968» (παραγωγής ΑΕΚ BC και Μάκη Αγγελόπουλου) συναρπάζει σταθερά εδώ και 6 χρόνια την Ομογένεια, τις ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο όπου προβάλλεται, και συγκλονίζει.

Αύριο, Παρασκευή (04/10), στις 19:30 (ώρα Φλόριντα), η Ελληνική Πολιτιστική Εταιρεία της Νότιας Φλόριντα θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Ελληνικό Φοιτητικό Σύλλογο (NHSA), «για μία ειδική προβολή της ταινίας, που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου, στο ιστορικό Savor Cinema του Φορτ Λόντερντεϊλ.

Η αποστολή της Εταιρείας είναι να ευαισθητοποιήσει τον Ελληνισμό, να διερευνήσει τη συνάφειά του με τον σύγχρονο κόσμο και να ενισχύσει το πολιτιστικό τοπίο της Νότιας Φλόριντα. Η Εταιρεία είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που διευθύνεται εξ ολοκλήρου από εθελοντές. Το Πρόγραμμα Κινηματογράφου της Εταιρείας τιμά καθιερωμένους και ανερχόμενους κινηματογραφιστές ελληνικής, κυπριακής και διασπορικής κληρονομιάς.

Το 2ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νότιας Φλόριντα θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Φορτ Λόντερντεϊλ και στο Μαϊάμι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *