AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Όλοι μαζί για να στηρίξουμε την ΑΕΚ και να προστατέψουμε την έδρα μας

Μήνυμα στήριξης και προσοχής έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν το αποψινό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων αναφέρει:

Φίλοι της ΑΕΚ

Σας ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά σας ως τώρα, τόσο στην OPAP Arena, όσο και στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Συνεχίζουμε τώρα όλοι μαζί με στόχο την στήριξη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα στόχο να είμαστε και πάλι όλοι μαζί στο Σπίτι Μας, δίπλα στην ομάδα και στο επόμενο εντός έδρας ματς. Που θυμίζουμε πως είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Πάση θυσία πρέπει να αποφύγουμε την ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου, καπνογόνου, βεγγαλικού, φωτοβολίδας, κροτίδας. Έστω και ένα μόνο από αυτά, αρκεί για να έχουμε σοβαρό ζήτημα με ενδεχόμενη τιμωρία. Το πλαίσιο των ποινών από την ΔΕΑΒ είναι πλέον γνωστό σε όλους. Απλά δεν έχουμε το περιθώριο.

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 18.30, τρεις ώρες πριν την έναρξη του ματς. Θα υπάρχουν πολύ αυστηροί προέλεγχοι, κανείς δεν πρέπει να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Μην έχετε μαζί σας οποιοδήποτε επικίνδυνο αντικείμενο.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει τον απόλυτο έλεγχο του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας με κάμερες και κάθε παραβατική συμπεριφορά επισημαίνεται και τιμωρείται βάσει του αυστηρού νομοθετικού πλαισίου που είναι σε ισχύ.

Οι συνθήκες από πλευράς πλαισίου ποινών δεν μας επιτρέπουν καμιά επιπολαιότητα, κανένα λάθος. Και το παραμικρό μπορεί να μας στερήσει την έδρα μας σε οποιοδήποτε παιχνίδι και ειδικά αυτή την περίοδο που έχουμε σερί Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Τέλος έχει μεγάλη σημασία όλοι όσοι ερχόμαστε στην OPAP Arena να προστατεύουμε και την εικόνα του γηπέδου μας, κάτι που συμβαίνει με την μεγάλη πλειοψηφία του κοινού της ΑΕΚ που δίνει το παρών στους εντός έδρας αγώνες. Όμως πρέπει να επισημάνουμε ότι για τις μεμονωμένες περιπτώσεις που ορισμένοι δεν σέβονται την περιουσία της ομάδας μας (π.χ καθίσματα), την περιουσία δηλαδή όλων μας, το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας με κάμερες πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα οδηγήσει στον εντοπισμό και την ταυτοποίηση τους. Τονίζουμε πως σε τέτοιες περιπτώσεις η ΠΑΕ θα πάρει αυστηρά μέτρα κατά του όποιου παραβάτη. Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύουμε την OPAP Arena και από φθορές.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στον τομέα της ασφάλειας. Πάμε όλοι μαζί για να στηρίξουμε την ΑΕΚ και να προστατέψουμε την έδρα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *