AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για το “2 στα 2” απέναντι στον ΠΑΟΚ

Έτοιμη για να κάνει το «2 στα 2» είναι η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία μετά την πετυχημένη πρεμιέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ιωνικό, υποδέχεται στο «Γ. Κασιμάτης» τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (28/09, 15:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα τα δώσουν όλα, ώστε να συνεχίσουν με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και ένα επιπλέον δίποντο στο «σακούλι» τους.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας), ωστόσο θα προβληθεί ζωντανά από το AEK AC TV στο YouTube.

Ο αθλητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Παναγιώτου, δήλωσε στο aek.gr: «Μετά από την απαιτητική πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καλούμαστε να ανασυνταχθούμε και να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Μια πολύ ικανή και ποιοτική ομάδα, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η μαχητικότητα στο γήπεδο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο απαιτεί υψηλή συγκέντρωση, ώστε να στοχεύσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Οι άδειες κερκίδες δυσκολεύουν περισσότερο το έργο μας, διότι όπως και στο πρώτο παιχνίδι η βοήθεια του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη. Όμως, είμαστε έτοιμοι να αποτυπώσουμε στο γήπεδο όλη τη σκληρή δουλειά της προετοιμασίας και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *