AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρό καρύδι η ΑΕΚ Β των 10 παικτών, δεν άφησε την Ηλιούπολη να την κερδίσει

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ηλιούπολη σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, που διεξήχθη στο Σεραφείδειο στα Σπάτα.

Ήταν ένας αγώνας που σίγουρα «χόρτασε» όσους τον παρακολούθησαν, αφού έγινε ένα παιχνίδι γεμάτο από ένταση και πολλές συγκινήσεις. Η Ηλιούπολη προηγήθηκε με πέναλτι του Μαυριά στο 24′, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 36′ λόγω αποβολής του Μαϊδανού κι έτσι η ΑΕΚ Β να πιέσει για την ανατροπή.

Στο 63′ ήρθε το 1-1 από τον Στέφανο Κάτσικα, όμως και η ΑΕΚ Β έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Μανίσα, επίσης με δεύτερη κίτρινη, στο 75′. Η ομάδα του Νίκου Κούστα και έδειχνε να χάνει τον αγώνα με το γκολ του Αλεξόπουλο στο 91′, όμως αντέδρασε και πάλι και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με την κεφαλιά του Δημήτρη Θεοδωρίδη στο 96′!

ΑΕΚ Β: Αγγελόπουλος, Κάτσικας (88′ Βαλκάνης) Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Μαρούτσης (59′ Άνθης) Ρουκουνάκης, Νίνο (46′ Ντοναλντόνι) Σόσα (59′ Λεφράνκ) Γκολφίνος (46′ Κοντονίκος) Θεοδωρίδης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Πολίτης, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης (45+5′ Πολυχρόνης) Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Μλαντένοβιτς (46′ Σερπέζης) Θωμαϊδης, Άλβες (90′ Ννομό) Μάνος (64′ Μπαλογιάννης) Μαυριάς (64′ Αλεξόπουλος).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *