AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Αγγελόπουλος: Η φετινή σεζόν να συνδυαστεί με τίτλο – Τι είπε για τις νέες εμφανίσεις

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων, ο ισχυρός άνδρας της Βασίλισσας στάθηκε στην επιθυμία του η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Υπάρχουν όλα τα συστατικά. Είμαι πραγματικά αισιόδοξος γιατί δεν μας λείπει τίποτα αγωνιστικά. Έχουμε περάσει πάρα πολλές ώρες με τον Ντράγκαν, ξέρω πόσο πολύ δούλεψε το θέμα της χημείας. Ο μαθητής που έχει διαβάσει όλο τον χρόνο μπορεί να μην πάει καλά σε ένα τεστ αλλά στο τέλος θα πάει καλά. Θα είμαστε όπως πρέπει την άνοιξε. Είμαι αισιόδοξος.

Ο πρώτος λόγος που μας κάνει αισιόδοξους είναι ο προπονητής. Στο μπάσκετ ο προπονητής είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της λειτουργείας της ομάδας και όχι μόνο. Ο Ντράγκαν έχει ένα αποδεδειγμένο ρεκόρ επιτυχιών. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι έχουμε κρατήσει έναν πολύ σημαντικό ελληνικό κορμό κι έγιναν προσθήκες παικτών που ήταν σχεδόν όλοι όσοι θέλαμε να πάρουμε. Πήραμε όλους τους παίκτες που θέλαμε να αποκτήσουμε. Με μελέτη, με πολύ έρευνα και δουλεύοντας πάρα πολύ ο προπονητής στο κομμάτι της χημείας. Είναι μια νέα ομάδα που θα βελτιωθεί και μέσα στη χρονιά. Προφανώς και σωστά ζητά την πίστωση χρόνου ο κόουτς αλλά ο χρόνος είναι σύμμαχος σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Πλην στόχων ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στις νέες φανέλες της ΑΕΚ και το τι πρεσβεύουν.

«Μια ολόκληρη ομάδα ασχολείται με το θέμα αυτό. Έγινε μια σύσκεψη με την Macron. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η εταιρία έχει καταλάβει την ιδιαιτερότητα αυτής της ομάδας, αυτό που κουβαλάει, την προσφυγιά που αντιπροσωπεύει», επισήμανε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

«Η λογική ήταν τους συναισθήματος, μέσα από το περίγραμμα της Αγιάς Σοφιάς και τον Αετό στο πλάι να θυμίσουμε τι κουβαλάει και ποια είναι τα ιδανικά τα οποία, διαχρονικά και αναλλοίωτα, πρεσβεύει αυτή η ομάδα», είπε ακόμη ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Η ομάδα των προσφύγων, η ομάδα την οποία τη λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο. Η δυσκολία ήταν τα προηγούμενα χρόνια να περάσουμε στους Iταλούς (Macron) όλα αυτά τα μηνύματα που εκπέμπει η ΑΕΚ. Νομίζω ότι το πετύχαμε σε υπερθετικό βαθμό. Ειδικά η φανέλα της Ελλάδας έχει μέσα της την ΑΕΚ, την προσφυγιά, την ιστορία της», ανέφερε ακόμη ο Αγγελόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *