AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσκεψη Ηλιόπουλου στα Σπάτα – Συζήτηση για τους τραυματισμούς

Δυναμικά έχει μπει στο χώρο του ποδοσφαίρου ο Μάριος Ηλιόπουλος. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Άλλωστε το αποδεικνύει με τις μεταγραφές υψηλού επιπέδου που έκανε με την έλευση των Στρακόσα, Κοϊτά, Περέιρα, Λαμέλα και Μαρσιάλ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αποφασίσει να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την τεράστια επένδυση που έχει κάνει φέτος στην ΑΕΚ και δεν πρόκειται τίποτα να αφήσει τίποτα στην… τύχη του.

Τις προηγούμενες μέρες και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αναμενόταν να ξεκινήσει εξονυχιστικό έλεγχο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Και ήδη το έκανε. Σήκωσε… μανίκια.

Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AEK24HOURS βρέθηκε στα Σπάτα όπου είχε συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα. Η παρουσία του στο αθλητικό κέντρο κράτησε περισσότερο από μία ώρα. Ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας ενημέρωση για το θέμα των τραυματισμών προκειμένου να δει και ο ίδιος τι ακριβώς συμβαίνει και υπήρξαν τόσες μαζεμένες απουσίες. Για το λόγο αυτό ζήτησε να δει μέχρι και τα εργομετρικά τεστ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *