AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Επαφές Ηλιόπουλου με Αλμέιδα, τεχνικό και ιατρικό τιμ για τους πολλούς τραυματισμούς

Ο Μάριος Ηλιόπουλος παίρνει την κατάσταση στα χέρια τους για τους πολλούς τραυματισμούς στην ΑΕΚ. Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ εμφανίζεται προβληματισμένος από το γεγονός πως η ομάδα αντιμετωπίζει τόσα πολλά μυϊκά προβλήματα κάτι που δημιουργεί πολλά σημαντικά και κομβικά κενά στο ρόστερ.

Χθες έλειψαν οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Λιούμπιτσιτς, Οντουμπάτζο, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Athens Kallithea ο Μουκουντί ζήτησε αναγκαστική αλλαγή. Όλοι αυτοί με μυϊκά προβλήματα, ενώ ο Λαμέλα έχει ζήτημα στο γόνατο και ο Ρότα ήταν άρρωστος με ίωση.

Για το λόγο αυτό ο Ηλιόπουλος βγαίνει για τα καλά μπροστά και ξεκινά έναν κύκλο επαφών με αρμοδίους του ποδοσφαιρικού τμήματος των κιτρινόμαυρων, για να μάθει τι συμβαίνει, γιατί υπάρχουν οι τόσοι τραυματισμοί με μυϊκά προβλήματα και τι μέτρα μπορούν να παρθούν για να σταματήσει άμεσα το επικίνδυνο φαινόμενο που «λαβώνει» την ΑΕΚ καθημερινά.

Το αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε επαφές ρωτώντας συνεχώς λεπτομέρειες το επιστημονικό προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρόσωπα που είναι κοντά για να μάθει την αλήθεια και να την διορθώσει άμεσα, ενώ θα έχει και αντίστοιχη επαφή με τον επικεφαλής Ματίας Αλμέιδα για την δουλειά που γίνεται καθημερινά στα Σπάτα από το τιμ του. Και στο τραπέζι θα πέσει και η κατάσταση στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου.

Στόχος είναι να προστατευθούν οι ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Μην ξεχνάμε πως ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ έχει ήδη αρκετές απουσίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *