AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ρελαντί η Κ19 της ΑΕΚ, νίκησε με 4-1 την Athens Kallithea

Στο ρελαντί η Κ19 της ΑΕΚ, χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να νικήσει με 4-1 την Athens Kallithea στο Δημοτικό Γήπεδο Ελληνικού.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο, κατά το οποίο οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερες ευκαιρίες και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Αναργύρου χρειάστηκε να επέμβει σε εκτέλεση φάουλ του Ορμενάι στο 30′ (απόκρουση και στη συνέχεια δοκάρι), οι παίκτες του Σοφιάν Σερφά επιβλήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το δεύτερο μέρος και έφτασαν σε μία εμφατική νίκη.

Όλα κρίθηκαν μέσα σε ένα επτάλεπτο: στο 55′ ο Χρήστος Παλαιολόγου άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και δύο λεπτά αργότερα ήταν αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο ήρθε το 0-2 με την κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού Παντελή Παπαζήση.

Στο 62′ ήρθε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ μετά από αντεπίθεση. Ο Χριστακόπουλος έκανε κάθετη μπαλιά στον Παλαιολόγου που με τη σειρά του έκανε σέντρα που αποκρούστηκε από την αντίπαλη άμυνα, για να έρθει ο Θεοδόσης Πρέκας να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Αναργύρου έβαλε και τη δική του σφραγίδα στη νίκη της ομάδας, αφού στο 67′ δεν επέτρεψε στην Καλλιθέα να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αποκρούοντας το πέναλτι που εκτέλεσε ο Πετρίδης. Στο 84′ ο Αλέξανδρος Ελέζι σημείωσε το 0-4 με εξαιρετικό πλασέ και το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 89′ με σκόρερ τον Κοκκάκη.

ΑΕΚ (Σοφιάν Σερφά): Αναργύρου, Πρέκας, Βαλκάνης, Παπαζήσης, Ψυρόπουλος, Χριστακόπουλος, Ντάνι, Μούτσα (78′ Γεωργάτος) Παλαιολόγου (78′ Ράπτης) Ανδρικόπουλος (78′ Ελέζι) Κοντορουχάς (66′ Αλβάρες).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *