AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο… σκηνοθέτης Μάριος Ηλιόπουλος και η ατάκα: Θα φύγω σπινιάροντας

Όλο το… ζουμί του βίντεο της παρουσίασης του Αντονί Μαρσιάλ με τον Μάριο Ηλιόπουλο είναι αυτά που ειπώθηκαν. Συνήθως αυτά κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Όσα δηλαδή γίνονται πίσω από τις κάμερες. Με τον Γάλλο σταρ να νιώθει αμήχανος διότι δεν πίστευε πως μπορεί ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ να… γκαζώσει για 50-60 μέτρα. Μακάρι οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων να βγάλουν νέο βίντεο με παρακάμερα.

Πάντως εμείς ως AEK24HOURS έχουμε κάποια tips. Στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε ο 28χρονος επιθετικός που απόλαυσε όλο το story, αλλά με το βλέμμα του έδειξε αμηχανία και φόβο. Δεν ξέρουμε αν του είπε κάποιος ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα με το Ford Fiesta των 650 ίππων του στις Αναβάσεις ανά τη χώρα, αλλά ούτε φυσικά περίμενε να δει το Citroen C4 του Σεμπαστιάν Λεμπ στη συλλογή του “αφεντικού” του Δικεφάλου.

Όλο το βίντεο ήταν εντυπωσιακό. Επικό θα λέγαμε. Κάτι που φάνηκε στον πανικό που έκαναν οι φίλοι της ΑΕΚ στα social media. Αυτό το βίντεο θα συζητιέται για πάντα!

Ποιος όμως ήταν ο σκηνοθέτης αυτού; Μα φυσικά ο Μάριος Ηλιόπουλος. Η ιδέα του να φέρει το… θηρίο του Λεμπ για γκάζια μέσα στον ΝΑΟ έκλεψε την παράσταση. Ζήτησε από τον κάμεραμάν και όλους όσους συνεργάστηκαν να βγει το βίντεο προς τα έξω τι ακριβώς θέλει και το πέτυχε με κάθε λεπτομέρεια. “Θα φύγω σπινιάροντας” ήταν μία από τις ατάκες του. Αν και ο ίδιος ήθελε να κάνει παντιλίκια αλλά δεν το έπραξε λόγω της ολισθηρότητας που υπήρχε στο χώρο του πάρκινγκ του γηπέδου της ΑΕΚ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *