AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ξεκίνημα με Αθήνα 90 στο Καματερό για την ΑΕΚ

Εντός έδρας πρεμιέρα στη Futsal Super League για την Πρωταθλήτρια και Υπερκυπελλούχο Ελλάδας, ΑΕΚ, που φιλοξενεί σήμερα (21/09, 22:00) την Αθήνα ’90 στο Κλειστό του Καματερού.

Η «Ένωση» ξεκινά την πορεία της με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων σε ένα παιχνίδι με το χαρακτήρα του ντέρμπι κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Άγγελου Εμμανουηλίδη, μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, στοχεύουν στο να μπουν με το «δεξί» στο Πρωτάθλημα και να κάνουν το πρώτο βήμα προς τον αρχικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Φυσικά, σε αυτήν την πρώτη «μάχη» άπαντες αναμένουν τη στήριξη του κόσμου στο γήπεδο του Καματερού. Φυσικά, συνεχίζεται και η διάθεση του ALL SPORTS 2024-25 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, με το οποίο ο κόσμος της ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των ομαδικών τμημάτων του Συλλόγου.

Ο Μάριος Ντάτης δήλωσε στο aek.gr: «Η χρονιά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Τώρα, ξεκινάμε για τον πιο βασικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το Πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, δίχως τραυματισμούς και το τέλος της χρονιάς να μας βρει ξανά Πρωταθλητές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *