AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών για τη φετινή σεζόν έρχεται το Σαββατοκύριακο

Το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ για τη σεζόν 2024-25 θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου 2024. Οι 22 συνεργαζόμενοι σύλλογοι θα εκπροσωπηθούν σε αυτό το διήμερο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στην πρώτη από τις τρεις ανά σεζόν συναντήσεις τους.

H πρώτη ημέρα -κατά την οποία οικοδομείται το θεωρητικό υπόβαθρο- θα λάβει χώρα στην OPAP ARENA και συγκεκριμένα στο χώρο όπου φιλοξενούνται οι συνεντεύξεις τύπου. Βασικό χαρακτηριστικό και αυτού του σεμιναρίου θα είναι ο συνδυασμός θεωρίας και πράξης σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, η συμμετοχή διαφορετικών ιδιοτήτων στις εισηγήσεις, και η όλο και ποιοτικότερη παροχή τεχνογνωσίας στους συνεργάτες. Ξεχωρίζει η εισήγηση που θα κάνει η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ κα Αγγελική Αρκάδη με θέμα το γήπεδο της ΑΕΚ την OPAP ARENA, και πώς αυτό εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συλλόγου με την πολυεπίπεδη χρήση και αξιοποίησή του

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει ο Αθλητικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης και την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου έχει ο κ. Λεωνίδας Χατζημιχάλης. Ο κ. Κυριακίδης θα ανοίξει το πρόγραμμα του Σαββάτου με τη εισήγησή του που ως θέμα θα έχει τον Ετήσιο Προγραμματισμό και τους Πυλώνες Αγωνιστικής Περιόδου 2024-2025 και θα ακολουθήσει η εισήγηση της κας Αρκάδη. Στη συνέχεια ο Συντονιστής Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Στέλιος Ορφανίδης θα παρουσιάσει τη δική του εισήγηση με θέμα «Μακροχρόνιος Οδηγός / E-book».

Η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα αναλωθεί κυρίως σε τεχνικά θέματα και συγκεκριμένα στις παραμέτρους που αφορούν τη φυσική κατάσταση των νεαρών αθλητών. Θα γίνουν δύο σχετικές εισηγήσεις από τους γυμναστές της Ακαδημίας Γιώργο Παπαλεοντίου (έως Κ8 και έως Κ12) και Ιάσονα Ψαρρά (έως Κ16). Και οι δύο ημέρες θα ολοκληρωθούν με ελεύθερη συζήτηση ανάμεσα στα στελέχη του Δικτύου και τους εκπροσώπους των συνεργαζομένων συλλόγων για όσα ζητήματα αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου αλλά και όσα απασχολούν καθημερινά τους συνεργάτες.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του διημέρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *