ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανικός από τους οπαδούς της Γκιόζτεπε στην άφιξη του Φοφανά στην Τουρκία (video)

Ο Ντράτρο Φοφανά έφτασε στην Τουρκία για να φορέσει τη φανέλα της Γκιόζτεπε, οι οπαδοί της οποίας τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για να τον αποθεώσουν.

Ο πρώην πλέον επιθετικός της Τσέλσι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική ομάδα. «Η Γκιόζτεπε συμφώνησε με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Φοφανά μετά την απόσυρση της ΑΕΚ. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται επίσης η προοπτική αγοράς από την τουρκική ομάδα τον επόμενο Ιανουάριο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο tweet που είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Γκεζτέπε για τον μονοετή δανεισμό του Ιβοριανού, ενώ προβλέπεται και οψόν αγοράς ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα, η οποία κατάφερε την περσινή περίοδο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της γειτονικής χώρας.

Στην Τουρκία πάντως περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες τον 21χρονο επιθετικό, τον οποίο κι αποθέωσαν κατά την άφιξη τού στο αεροδρόμιο, με συνθήματα και καπνογόνα, δημιουργώντας μία απίστευτη ατμόσφαιρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *