AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευκαιρία να πατήσει κορυφή

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τα δώρα σε Φάληρο και Τούμπα, να νικήσει απόψε (20:00, Cosmote Sport 1) το Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα, το καλό πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου στη Λιβαδειά μα πάνω απ’ όλα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Ματίας Αλμέιδα θα στερηθεί των υπερησιών των Γκατσίνοβιτς και Μουκουντί που αντιμετωπίζουν θλάσεις δευτέρου και πρώτου βαθμού αντίστοιχα, του Μπρινιόλι που θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Μουκουντί και Λαμέλα. Από την άλλη, στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται ο νεαποκτηθείς Πιερό, καθώς φυσικά και ο Γιόνσον που έχει μπει εκ νέου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μπορεί λοιπόν ο Ματίας Αλμέιδα να μην έχει ανακοινώσει 11άδα όπως συνηθίζει αλλά μια σκέψη για το αποψινό ματς είναι η εξής: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Ελίασον, Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Κοϊτά, Γκαρσία, Τσούμπερ.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς
Α’ Βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος
Β’ Βοηθός: Ιωάννης Μηνούδης
4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *