ΟΠΑΔΟΙ

Στις 12:00 το μνημόσυνο του Νικόλα στο Νεκροταφείο της Ριζούπολης (video)

Ανακοίνωση από το κλαμπ της ΑΕΚ στη Λαμπρινή! Στις 12 το πρωί της Κυριακής το μνημόσυνο του Νίκου Ξηροκώστα στο Νεκροταφείο της Ριζούπολης. Όλοι εκεί!!!

Βλέποντας και νιώθοντας τις ΑΕΚ R στιγμές μας και τα άτομα που στο διάβα κράτησαν την σημαία Της ψηλά και φυλακτό τις αξίες της R άτομα που “παντρεύτηκαν” την ΑΕΚ και ο,τι αντιπροσωπεύει στηρίζοντας της με την ίδια την ζωή σε μάχες,μερικά εκατοντάδες δικαστήρια και ατέλειωτα χιλιόμετρα μάχες Δρόμους ενάντια σε όλους κ όλα όποτε χρειάζονταν , είμαστε υποχρεωμένοι να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω οφείλουμε να σεβόμαστε & να είμαστε οικογένεια..
Είμαστε περισσότερο υποχρεωμένοι να κρατήσουμε σήμερα την μεγάλη παρακαταθηκη αυτής της φλόγας και να την συνδέσουμε με τις καλύτερες ημέρες στο σήμερα όσων ζήσαμε τότε κ σήμερα κ των ερχόμενων γενιών που έρχονται…Οι παρέες μένουν και γράφουν, συνεχίζουν την ιστορία όπως πάντα.
Οι εποχές αλλάζουν όμως η αγάπη κ τα ιδανικά μας δεν φθείρονται δεν πρέπει τίποτα να τα σβήσει..ως προς την ΑΕΚ.
20+χρόνια πίσω…όταν θυμόμαστε και υποφέρουμε πολλές φορές ,όταν νοσταλγούμε, σίγουρα ομως είμαστε περήφανοι που κρατήσαμε ζωντανή την αυθεντικότητα των τριών γραμμάτων την φωνή της κ την οικογένεια με εσένα μαζί πάντα μπροστά πάντα κ παντού παρών. Αν στο πρόσωπο της ΑΕΚ μπορούσε να δεις κάνεις το τι αντιπροσωπεύει αυτό σίγουρα θα ήταν και το πρόσωπο του Νικόλα.
Πιστός της στρατιωτης αλληλέγγυος, με την αγκαλιά του να τους χωράει ολους και αγνός ως το τέλος
Αγάπη για την ΑΕΚ, όλη του η ζωή ΑΕΚ και R, Πάλη για την ζωή.
Απ την Μενεμένη στην Θεσσαλονίκη, στο κλαμπ της Ξάνθης και στις οικοδομές…
ORIGINAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, ΞΑΝΘΗ R CLUB
Εκείνα τα χρόνια…
” ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΉΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ” ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΌΚΩΣΤΑΣ.
Αγώνας για την ΓΝΉΣΙΑ ΑΕΚ και μόνο.
Δεν θα ξεχαστεις ποτέ και από κανέναν είναι όρκος Νίκο , με κάποιον τρόπο θα είσαι μαζί μας παντού κ πάντα όπου αγωνίζεται θα σαι πάντα και εσύ μαζί..
Ξεκουράσου Νικόλα μας…..
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΔEΡΦΕ ΜΑΣ.
Γνήσιος ΑΕΚΤΖΗΣ & παιδί της Σκεπαστής
ΝΙΚΟΛΑ ΖΕΙΣ σε μια γωνιά της Λαμπρινής.
ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΌΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ 12/8/24
Υ.Γ Υπενθυμίζουμε, 12 το πρωί της Κυριακής 15/9 το μνημόσυνο του Νικόλα στο Νεκροταφείο της Ριζούπολης εντός του κοιμητηρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ισιδώρου.
Μείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ αδέρφια ΑΕΚτζηδες
Μια ζωή ΑΕΚ 9-11
ΑΕΚ ORIGINAL 21.ΑΕΚ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ LABRINI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *