AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ματσάρα στο Περιστέρι, ήττα για τον σκληροτράχηλο Αθηναϊκό (συνεργαζόμενο σωματείο με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ)

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ ο Ήφαιστος που επικράτησε με 1-0 του Αθηναϊκού (συνεργαζόμενο σωματείο με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ) σε ένα ματς με καλή ένταση και ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο με πολλές φάσεις έναντι μία τελική των φιλοξενούμενων. Ξεκίνημα στο 2′ με την εκτέλεση κόρνερ του Φιλιμέγκα που βρήκε τον Παπαγιανόπουλο αλλά η κεφαλιά πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια, είχαμε πέναλτι για τον Ήφαιστο που το κέρδισε ο Φιλιμέγκας, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά δεν ήταν εύστοχο, αφού η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Παπαβασιλείου. Το 35′ ο Γαλάρης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ και πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι. Στο 40′ έκλεψε ο Ευθυμίου κοντά στη μεγάλη περιοχή, έκανε πάσα στον Πατσατζόγλου και το μακρινό σουτ που επιχείρησε το μπλόκαρε ο Παπαβασιλείου. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Παναγιωτόπουλος επιχείρησε το σουτ όμως ο Μυλωνάς απέκρουσε και έτσι έμεινε το 0-0.

Στο δεύτερο και οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές, ο Αθηναϊκός (συνεργαζόμενο σωματείο με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ) πάλεψε για το διπλό, όμως η ομάδα του Γιάννη Χλωρού πήρε το τρίποντο με πάρα πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν κάποιο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και απέδειξαν ότι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Στο 50′ ο Μαχμουτάι έδωσε στον Νιτσάκη σε πλεονεκτική θέση κοντά στη μικρή περιοχή, απέκρουσε με το πόδι ο Παπαβασιλείου. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Αθηναϊκός (συνεργαζόμενο σωματείο με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ) στο 69′ με σουτ που πέρασε πάνω από το κάθετο δοκάρι του Μυλωνά και δεν κατάφερε να δώσει προβάδισμα που εκείνη την περίοδο ήταν ανταγωνιστική. Στο 73′ ο Νιτσάκης βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση και έχασε το τετ α τετ, αλλά ένα λεπτό αργότερα εξιλεώθηκε. Συγκεκριμένα ο Δούκας έκανε την πλαϊνή σέντρα και ο πρώην άσος του Κένταυρου Βριλησσίων με προβολή έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 74′ μετά από πολλές φάσεις που είχαν οι γηπεδούχοι. Στο 90′ έγινε επιθετικό φάουλ υπέρ των γηπεδούχων που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει ο Αθηναϊκός.

Διαιτητής ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Τσολακίδη Λ. και Μαρκαντωνάτο.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΕΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μυλωνάς, Καστανιώτης( 69′ Δούκας), Ζαχαράκης, Παπαγιανόπουλος, Λιούκας-Φωτιάδης, Πατσατζόγλου (46 Νιτσάκης), Ράπτης, Γαλάρης (90+2′ Σταυρόπουλος) Μαχμουτάι, Φιλιμέγκας (88′ Νίκολι), Ευθυμιάδης (69′ Πάσχος).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θοδωρής Πάλλης): Παπαβασιλείου, Κολυψίστης, Χαρακάκος (82′ Καμπούρης), Αδαμίδης, Μπούσιος, Μανταίος (82′ Αβράσογλου), Τσικλής, Παναγιωτόπουλος, Ζούλιας, Ηλιόπουλος (59′ Χλωμίσιος), Ζουριδάκης (71′ Καλαμπόκης).

Πηγή: soccerlive.gr

Σημείωση από aek24hours: Άξιο αναφοράς είναι πως στα social media του Ηφαίστου Περιστερίου ο Αθηναϊκός (συνεργαζόμενο σωματείο με τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ) που στην ουσία απαρτίζεται από παιδιά της Κ18 της Ένωσης αναφέρεται ως νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *