AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αμφίβολος Λαμέλα και τα υπερατλαντικά ταξίδια του Πινέδα αλλάζουν τα σχέδια του Αλμέιδα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με το Βόλο τη Δευτέρα ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή με τον Ματίας Αλμέιδα να καταστρώνει τα πλάνα του προκειμένου να έρθει μια ακόμα νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Ωστόσο υπάρχουν θέματα που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής του Δικεφάλου. Το πρώτο είναι το χτύπημα που δέχθηκε ο Έρικ Λαμέλα και καθιστά τη συμμετοχή του αμφίβολη για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας. Ο Αργεντίνος ήταν βασικός στη Λιβαδειά, όμως οι ενοχλήσεις που αισθάνεται φέρνουν στον… αέρα τη συμμετοχή του.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ο Πινέδα που έχει κάνει δύο υπερατλαντικά ταξίδια (πήγαινε-έλα) για τις υποχρεώσεις του στο Μεξικό και μπορεί να μείνει στον πάγκο στο προσεχές ματς.

Κάπως έτσι μπορεί να παρουσιαστεί με αλλαγές με τους Τσούμπερ, Μάνταλο και Περέιρα να διεκδικούν τη θέση του Λαμέλα και τον Λιούμπισιτς να παίζει ως αντί-Πινέδα.

Στα Σπάτα βρίσκεται και ο Κάλενς και στη σημερινή αλλά και αυριανή προπονήσει θα ξεκαθαρίσει αν θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Βίντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *