AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αθήνα για την ΑΕΚΑΡΑ ο Πιερό

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται πλέον ο Φραντζί Πιερό!

Λίγο μετά τις 19:30 το αεροπλάνο που τον μετέφερε προσγειώθηκε (πτήση της Iberia) στην Αθήνα κι έπειτα θα πάρει το δρόμο προς το ξενοδοχείο όπου και θα ξεκουραστεί μετά από το πολύωρο ταξίδι που είχε από το Πουέρτο Ρίκο για τη Μαδρίτη και από εκεί στη χώρα μας. Την Τρίτη θα ακολουθήσει τη γνωστή διαδικασία με ιατρικά, υπογραφές και παρουσίαση.

Θυμίζουμε πως η εθνική ομάδα της χώρας του, η Αϊτή αγωνίζεται απόψε στις 23:00 για το Κύπελλο Εθνών Concacaf με τον Πιερό να είναι από τις βασικές επιλογές, αλλά ο ίδιος ζήτησε άδεια την οποία και πήρε για να έρθει στην Ελλάδα να κλείσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Αν τα καταφέρει χρονικά ο 29χρονος φορ δεν αποκλείεται ακόμη και την Τρίτη το απόγευμα να βρεθεί στα Σπάτα, με σκοπό να ‘χει την πρώτη του γνωριμία με τον Ματίας Αλμέιδα (με τον οποίο έχει ήδη μιλήσει όπως συνηθίζει να κάνει ο Πελάδο προτού φέρει ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ) και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Πιερό έχει κάνει προετοιμασία με την Μακάμπι (έχει φέτος 4 παιχνίδια, 3 γκολ και 2 ασίστ με τους Ισραηλινούς, ενώ προχθές σκόραρε και με την Αιτή) πράγμα που σημαίνει πως έρχεται και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα αρχής γενομένης πιθανότατα από το ματς της Δευτέρας με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Θυμίζουμε πως ο Πιερό που μετακόμισε στην Μακάμπι πριν από δυο χρόνια από την Γκινγκάμπ έναντι 1,6 εκ., αποτελούσε μέχρι πρότινος σταθερά τον κορυφαίο σκόρερ των Ισραηλινών με 26 γκολ πέρυσι σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (συν 8 ασίστ), ενώ πρόπερσι είχε 14 γκολ, 8 ασίστ σε 52 ματς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *