AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις Φοφανά – Μαρσιάλ για την ΑΕΚ

Μπορεί η ΑΕΚ να επέλεξε τον Φραντζί Πιερό για τη θέση του φορ διότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, ωστόσο οι υποθέσεις των Φοφανά – Μαρσιάλ παραμένουν ανοιχτές.

Από τη στιγμή που οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν απαντήσει αρνητικά στις προτάσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου όλα τα δεδομένα είναι στο τραπέζι. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Φυσικά οι περιπτώσεις δεν είναι καθόλου εύκολες.

Αρχικά για τον Φοφανά, οι ιθύνοντες της Τσέλσι είναι σκληροί διαπραγματευτές. Όλες όμως οι προτάσεις είναι στο τραπέζι. Και η περίπτωση δανεισμού αλλά και αυτή της μεταγραφής. Στην πρώτη επαφή η ΑΕΚ ήθελε τον 21χρονο φορ δανεικό. Πράγμα δύσκολο γιατί η Τσέλσι εξ αρχής ήθελε να πουλήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Μαρσιάλ; Ο παίκτης κοιτάζει ομάδες από τα top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά δεν έχει βρει τις προτάσεις που θέλει. Από τη στιγμή που δεν κλείνει σε κάποια ομάδα η ΑΕΚ παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησής του. Πόσο μάλλον όταν είναι ελεύθερος με την συγκεκριμένη αγορά να ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα.

One thought on “Παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις Φοφανά – Μαρσιάλ για την ΑΕΚ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *