AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΜΕ Μεξικού: Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα της νέας εποχής Αγκίρε (video)

Ο Χαβιέ Αγκίρε βρίσκεται και πάλι στον πάγκο της Εθνικής του Μεξικό και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Μουντιάλ του 2026. Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, με τα ΜΜΕ της χώρας να αποθεώνουν τον διεθνή άσο της ΑΕΚ που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Νέα Ζηλανδία με γκολ, ασίστ και δοκάρι!

Στο Μεξικό τονίζουν πως ο Πινέδα «είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο ξεκίνημα της νέας εποχής Αγκίρε καθώς πέτυχε το γκολ που άνοιξε το δρόμο για το 3-0 επί της Νέας Ζηλανδίας» και συμπληρώνουν: «Στο λεπτό 5 του αγώνα, ο Πινέδα εξέπληξε τους πάντες με ένα υπέροχο γκολ έξω από την περιοχή»!

Από εκεί και πέρα ο Πινέδα στο πλαίσιο της χθεσινής νίκης των Μεξικανών τόνισε πως πάντα δεσμεύεται να είναι διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα, τόνισε πως είναι σημαντικό που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεκίνησε με νίκη, ενώ χαρακτήρισε προπονητή-θρύλο τον Ακίρε. Όσο για την χαμηλή προσέλευση του κόσμου, είπε: «Ελπίζουμε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και ελπίζουμε ότι το γήπεδό μας θα είναι πάντα γεμάτο με φιλάθλους και θα προσπαθήσουμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *