AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρόταση της ΑΕΚ για τον Πιερό και τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φραντζί Πιερό στην ΑΕΚ προκειμένου να φτιαχτεί ένα δυνατό δίδυμο στην επίθεση χωρίς πάντως να κλείνει το παράθυρο και για ένα μεταγραφικό “μπαμ” τις επόμενες μέρες.

Δημοσίευμα του ισραηλινού One έκανε λόγο πως η ΑΕΚ έκανε πρόταση ύψους 1.000.000 ευρώ για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Λίγο αργότερα νέο δημοσίευμα από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από το Sport5, έρχεται να προσθέσει πως η ΑΕΚ δίνει στην Μακάμπι Χάιφα το ποσό των 3.500.000 ευρώ.

Ο ίδιος ο παίκτης αμείβεται με ένα ποσό που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ ετησίως. Για την ακρίβεια 420.000 ευρώ.

Ο Πιερό, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει, βρίσκεται στην Αϊτή για τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, κι έχει διαμηνύσει στους Ισραηλινούς πως δεν γυρίζει αν δεν επιτρέψουν τη μεταγραφή του.

Όπως εκτιμά το ισραηλινό δημοσίευμα, η μεταγραφή είναι πιθανό να ολοκληρωθεί, με τη Μακάμπι Χάιφα να έχει έτοιμες εναλλακτικές για να αντικαταστήσει τον Πιερό. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο Ισραήλ, η πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλή καθώς η Μακάμπι Χάιφα είχε αποκτήσει τον Πιερό από τη γαλλική Γκινγκάμπ πριν από μια διετία έναντι 1.600.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Πιερό είχαν δείξει ενδιαφέρον νωρίτερα το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης αλλά δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τις απαιτήσεις της Μακάμπι για τον 29χρονο φορ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *