AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαρσιάλ ψάχνει top ευρωπαϊκό κλαμπ αλλά στα υπόψιν βρίσκεται και η ΑΕΚ

Μέχρι τα τέλη του μήνα ο Αντονί Μαρσιάλ έχει το δικαίωμα να βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ο 28χρονος Γάλλος αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μεταξύ αυτών φυσικά και η ΑΕΚ η οποία του έχει καταθέσει την πρότασή της.

Αυτή αφορά τριετές συμβόλαιο με 3.000.000 ευρώ κάθε χρόνο συν μπόνους υπογραφής, συν μπόνους κατάκτησης τίτλων. Δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό που ξεπερνάει τα 10.000.000 ευρώ. Ελκυστικό για τα ελληνικά δεδομένα πόσο μάλλον για την Ένωση που με την πρότασή της αυτή θέλει να κάνει τον Μαρσιάλ όχι μόνο το πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ αλλά και της ιστορίας του συλλόγου.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο Μαρσιάλ απάντησε αρνητικά στη Φλαμένγκο. Το ενδιαφέρον των Βραζιλιάνων ήταν υπαρκτό αλλά οι συζητήσεις δεν ευοδώθηκαν λόγω διαφοράς στο οικονομικό και ο Γάλλος φορ εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα. Έχει δώσει προτεραιότητα σε ομάδες που αγωνίζονται σε top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όμως για την ώρα δεν έχει βρει το συμβόλαιο που θέλει κι αυτή είναι μια θετική έκβαση για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Ωστόσο φαίνεται να έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλες λύσεις. Όμως μπορεί μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου να αποκτήσει επιθετικό φτιάχνοντας δυάδα με τον Λιβάι Γκαρσία και από κει και πέρα να κινηθεί για τον Μαρσιάλ ή κάποιο αντίστοιχο ελεύθερο για να γίνουν τρεις οι στράικερ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πάντα ανοιχτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *