AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληροί διαπραγματευτές οι Λονδρέζοι: Από τον δανεισμό στη μεταγραφή και πλέον στην τελική απάντηση

Από την Πέμπτη υπάρχει μια στασιμότητα στο θέμα του Ντατρό Φοφανά κάτι που έχει κάνει την περίπτωσή του να έχει χάσει έδαφος και μοιραία οι άνθρωποι της ΑΕΚ να έχουν θορυβηθεί. Μέσα στην ημέρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Τσέλσι θα πρέπει να απαντήσει στην πρόταση των ανθρώπων του Δικεφάλου αν θέλουν να πουλήσουν τον 22χρονο φορ.

Το story έχει ως εξής: Η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη για δανεισμό, αλλά η Τσέλσι ήταν κάθετα αρνητική. Μπήκαμε λοιπόν σε ένα παιχνίδι που η Ένωση θα έπρεπε να πάει με τα… νερά των Λονδρέζων, οι οποίοι έχουν αποδειχτεί πολύ σκληροί διαπραγματευτές.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έχει κάνει τη δική της αντιπρόταση. Είτε δηλαδή να δώσει 8.000.000 ευρώ για το 60% του ποδοσφαιριστή είτε να δώσει 10.000.000 ευρώ για το 80%. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι θα πρέπει να δαπανηθούν τουλάχιστον 8.000.000 για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φοφανά.

Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε. Σήμερα πηγές από την Αγγλία αναφέρουν πως το θέμα αναμένεται να τελειώσει. Είτε θετικά (πράγμα δύσκολο) είτε αρνητικά. Πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις εφόσον δεν γίνει το deal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *