AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ θέλει να… γκρεμίσει το αεροδρόμιο με τη μεταγραφή Μαρσιάλ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος γνωρίζει πως ο αποκλεισμός από την Ευρώπη από την άσημη Νόα και το γεγονός πως η ομάδα δεν πατάει γερά στα πόδια της έχει φέρει αμφισβήτηση. Για το λόγο αυτό είναι έτοιμος να… γκρεμίσει το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” εφόσον ο Άντονι Μαρσιάλ αποδεχτεί την πρόταση που του έκανε η ΑΕΚ!

Η Ένωση προσπαθεί να ολοκληρώσει μία πολύ σπουδαία μεταγραφή και γι’ αυτό έχει καταθέσει μια εξωπραγματική πρόταση στον Γάλλο επιθετικό με σκοπό να τον πείσει και να τον φέρει στην Ελλάδα! Άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο γνωρίζουν πως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ωστόσο η ΑΕΚ έχει προσφέρει στον Γάλλο σταρ το μεγαλύτερο συμβόλαιο, που έχει δώσει ποτέ στην ιστορία της, μαζί με τα μπόνους, μεγαλύτερο και από αυτό του Έρικ Λαμέλα.

Ωστόσο ο Μαρσιάλ έχει ενδοιασμούς. Βρίσκεται σε πολλή καλή ηλικία (28 ετών) ενώ δεν ξέρει αν πρέπει μετά από 9 χρόνια να φύγει από την Premier League.

Πέρυσι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια με 2 γκολ, σε 630 λεπτά, ενώ πρόπερσι 29 παιχνίδια με 9 γκολ σε 1.445 λεπτά συμμετοχής.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Μαρσιάλ από τη Μονακό το 2015 αντί 60 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε σε 317 εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέτησε 90 γκολ και 55 ασίστ. Σημειώνεται ο Μαρσιάλ αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ έχοντας κατακτήσει 4 τίτλους στα 9 χρόνια παρουσίας του (1 Europa League, 2 Κύπελλα Αγγλίας, 1 League Cup), με τον απολογισμό του να είναι 90 γκολ και 47 ασίστ σε 317 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Να σημειωθεί ότι οι ετήσιες απολαβές του στη Γιουνάιτεντ ήταν περίπου 15.000.000 ευρώ.

Έτσι αποχαιρέτησε την Μάντσεστερ

“Αγαπητοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,

Σας γράφω με μεγάλη συγκίνηση σήμερα για να πω αντίο. Μετά από εννέα εκπληκτικά χρόνια στον σύλλογο, ήρθε ο καιρός για μένα να γυρίσω μία νέα σελίδα στην καριέρα μου.

Από τότε που έφτασα εδώ το 2015, είχα την τεράστια τιμή να φορώ αυτή τη φανέλα και παίζω μπροστά σε εσάς, τους καλύτερους υποστηρικτές στον κόσμο!

Προσφέρετε ακλόνητη στήριξη, στις καλές και στις δύσκολες στιγμές. Το πάθος και η αφοσίωσή σας, αποτελούν διαρκή πηγή έμπνευσης για μένα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Τα τραγούδια σας, η ενθάρρυνση και η αγάπη σας για το σύλλογο είναι αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στην καρδιά μου για πάντα.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλα τα μέλη του συλλόγου που γνώρισα τα 9 χρόνια μου εδώ. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εμπειρίες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Αυτός ο σύλλογος άφησε τη σφραγίδα του στην καριέρα μου και μου προσέφερε μια απίστευτη ευκαιρία να παίξω μπροστά σας.

Φεύγω για να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις, θα είμαι πάντα ένας κόκκινος διάβολος και θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα αποτελέσματα του συλλόγου με πάθος”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαρσιάλ.