AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ νίκησε παίζοντας σε γήπεδο χωράφι το οποίο κλείνει λόγω… σκουληκιού

Έγινε κι αυτό. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε χθες σε γήπεδο… χωράφι το οποίο κλείνει λόγω… σκουληκιού. Το “Λάμπρος Κατσώνης” θα παραμείνει κλειστό για όλους για δυο ημέρες (2-3/9) καθώς θα πραγματοποιηθεί έκτακτη απεντόμωση!

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λεβαδέων το δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης”, στο οποίο χθες (1/9) διεξήχθη ο αγώνας Λεβαδειακός – Α.Ε.Κ. (0-3) για την 3η αγωνιστική της “Stoiximan Super League” 2024-2025, θα παραμείνει κλειστό σήμερα, Δευτέρα, 2 και αύριο, Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, εξ αιτίας εκτεταμένης μόλυνσης του χλοοτάπητα στο σκουλήκι! Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί έκτακτη, διήμερη, απεντόμωση η οποία λόγω των φαρμάκων καθιστά τη χρήση του γηπέδου επικίνδυνη!

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης” θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ για όλους σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και αύριο Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024.

Λόγω εκτεταμένης μόλυνσης του χλοοτάπητα στο σκουλήκι, προβαίνουμε σε έκτακτη διήμερη απεντόμωση η οποία λόγω των φαρμάκων καθιστά τη χρήση του γηπέδου επικίνδυνη.

Ζητάμε συγνώμη για τις δυσκολίες που θα προξενήσουμε στους αθλούμενους”.