AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο – Νίκησε και την Αμπερντίν

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Preliminary Round του UEFA Futsal Champions League η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 3-1 της Αμπερντίν.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν των Πρωταθλητών Σκωτίας, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και δείχνοντας ότι έχουν ανέβει επίπεδο. Η «Ένωση» συνολικά σημείωσε 2 νίκες και 1 ήττα και μπορεί να νιώθει και αρκετά… αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς έδειξε και κόντρα στους Αυστριακούς ότι μπορούσε να κατακτήσει κάτι περισσότερο στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ακόμα κι έτσι, η ΑΕΚ έγραψε τη δική της ιστορία, καθώς για πρώτη φορά, συγκέντρωσε 6 βαθμούς στους προκριματικούς, ενώ κατάφερε να κερδίσει δύο Πρωταθλήτριες ομάδες, της Κύπρου και της Σκωτίας.

Πλέον, η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης των εντός συνόρων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κυνήγησε το γρήγορο γκολ. Αυτό ήρθε, τελικά, στο 9′ από τον Πάις. Ντάτης και Τροβάτο πάλεψαν για το γκολ, χωρίς επιτυχία, με τον Μουτσάτσα να κάνει το 2-0 στο 15′.

Στο β’ μέρος, οι Αυστριακοί μείωσαν σε 2-1, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο γήπεδο. Λίγο πριν το φινάλε, ο Ταρνανίδης σημείωσε το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αμπερντίν – ΑΕΚ 1-3
Σκόρερς
: Πάις, Μουτσάτσα, Ταρνανίδης.
ΑΕΚ (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Αρώνης, Ταρνανίδης, Ντάτης, Μάνος, Μουτσάτσα, Πετράκης, Ευθυμίου, Πάις, Βλυσίδης, Τροβάτο, Αδαμόπουλος, Τριαντάφυλλος, Φίραντσικ.