AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του Ηλιόπουλου στον Πινέδα έπιασε τόπο!

Μπορεί ο Ορμπελίν Πινέδα να είναι το ποδοσφαιρικό παιδί του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν αυτός που με την παρουσία του στα Σπάτα πριν μέρες του ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει και του θύμισε πως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Κάτι που τόνισε ο ίδιος ο Μεξικανός σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ έβαλε τα πράγματα στη θέση του με την επίσκεψή του στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων και τη συνομιλία που είχε με τον Πινέδα. Του μετέφερε το μήνυμα πως είναι παίκτης της ΑΕΚ, εκείνη τον χρειάζεται, τον στηρίζει και τον εμψύχωσε ώστε να θυμηθεί τον καλό του εαυτό. Παράλληλα όμως δεν ξέχασε να του πει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον μάνατζέρ του, τον Βιγιαρεάλ, να αφήσει τα… παιχνιδάκια στην πλάτη της Ένωσης. Ο χαφ του Δικεφάλου άκουσε κατά γράμμα τα όσα του είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος και πλέον βγάζει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις.

Όπως μαθαίνουμε, η συμπεριφορά του Πινέδα είναι άψογη. Κεφάτος, χαμογελαστός συνεχώς, με όρεξη και διάθεση στην δουλειά και πάντα πρώτος στα πειράγματα στους συμπαίκτες του. Αυτή είναι η εικόνα του Ορμπελίν στις προπονήσεις. Φορτσάτος σε όλες τις ασκήσεις, αλλά και… χαβαλές όποτε χρειάζεται.

Άλλωστε η ΑΕΚ έχει ανάγκη το “πολυεργαλείο” Πινέδα όπως και ο Πινέδα έχει ανάγκη την ΑΕΚ σε περίπτωση που θελήσει κάποια στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα, φέρνοντάς της ένα ποσό που θα καλύπτει και τις δύο πλευρές.

Η… φωτιά με τον Αλμέιδα έσβησε και τώρα πάμε για το “3 στα 3” πριν τη διακοπή

Κατά την επίσκεψή του ο Μάριος Ηλιόπουλος στα Σπάτα και πριν τον αποκλεισμό από τη Νόα είχε συζήτηση και με τον Ματίας Αλμέιδα. Του ζήτησε να… ξυπνήσει η ομάδα και να πάρει την πρόκριση. Αυτή δεν ήρθε. Παρόλα αυτά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πήρε εν θερμώ αποφάσεις πράττοντας ορθά όπως αποδείχτηκε. Η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΦΗ και σειρά παίρνουν Λαμία και Λεβαδειακός για να γίνει το “3 στα 3” και να παραμείνει στην κορυφή μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Βέβαια πριν να έρθει η νίκη με τον ΟΦΗ θυμίζουμε πως υπήρξε αναταραχή μερικών ωρών με τις δηλώσεις Αρδίζογλου, με τη στήριξη του Μανωλά στον Αλμέιδα, αλλά τελικά τη… φωτιά έσβησε η ξεκάθαρη στήριξη του Αντώνη Ηλιόπουλου μέσω της ανάρτησης που έκανε με τον τίτλο “Forza” δείχνοντας τον Αργεντίνο κόουτς στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Όπου επόμενη μέρα σημειώστε πως τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του νταμπλ. Διότι η ΑΕΚ έχει μόνο δύο διοργανώσεις να διαχειριστεί. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία!