AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στρακόσα: Τώρα θα έχουμε τα κεφάλια μας… μόνο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο

Ο Θωμάς Στρακόσα, μίλησε στο flash.gr για την νέα σεζόν, τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τον στόχο της Ένωσης για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Ο Αλβανός τερματοφύλακας, ήταν «παρών» σε όποια φάση αν ζητήθηκε η… συνδρομή του. Μία από αυτές, ήταν σε σουτ του Αποστολάκη στο 56ο λεπτό, όπου ο διεθνής πορτιέρο «απάντησε» στον Έλληνα εξτρέμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στρακόσα:

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου για το ντεμπούτο σου στο ελληνικό πρωτάθλημα και για την βοήθεια που έδωσες σήμερα στην ομάδα σου;

«Είμαι αρκετά χαρούμενος που ξεκινήσαμε με ένα θετικό αποτέλεσμα και πως κρατήσαμε το “μηδέν” στην άμυνα. Είχαμε μία κακή αρχή και έναν αποκλεισμό στην Ευρώπη και τώρα θα έχουμε τα κεφάλια μας… μόνο στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να μην υπάρχει κανένας τραυματισμός».

Και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ έχει αρκετή ποιότητα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας πιο πολύ. Έχουμε ένα καλό προπονητή και θέλουμε τον κόσμο πάντα δίπλα μας να μας στηρίζει στις καλές, αλλά και στις άσχημες στιγμές».