AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήλιος: Ξεκινάμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση απέναντι στον ΟΦΗ και κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Ο Σταύρος Πήλιος μίλησε στην κάμερα της Cosmote για τη δική του απόδοση, ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη την ομάδα και τον προπονητή.

Αναλυτικά είπε…

Για την αντίδραση: Θέλαμε αυτή την αντίδραση, ο αποκλεισμός ήταν πολύ βαρύς, θέλαμε να είμαστε στην Ευρώπη δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα ποτέ δεν έπεσε, ο προπονητής ήταν πάντα εκεί δίπλα μας, όλοι υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλον και είπαμε ότι πρέπει από εδώ και πέρα να κάνουμε μια νέα αρχή. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το σημερινό δείχνει από τι είναι φτιαγμένη η ΑΕΚ.

Για το ότι έβγαλε η ΑΕΚ τα καλά στοιχεία της: Είχαμε στο πρώτο μέρος πολύ καλό το πρέσινγκ, φοβερό ρυθμό που έπεσε στο δεύτερο γιατί είχαμε το σκορ, σημασία έχει η νίκη. Δείξαμε από τι είμαστε φτιαγμένοι, ξεκινάμε για να πάρουμε το Πρωτάθλημα.
Για το γκολ και την ασίστ του: Το περίμενα πως και πως, είμαι χαρούμενος, θέλω να βοηθάω την ομάδα με γκολ και ασίστ, δουλεύω καθημερινά για αυτό. Ευχαριστώ την ομάδα και τον προπονητή που με εμπιστεύονται.