AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα στο τραπέζι

Ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν θα πάρει εν θερμώ αποφάσεις αναφορικά με το αύριο της ΑΕΚ. Προσπαθεί να υπάρξει ηρεμία, να κατασταλάξει η πίκρα από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και να δει και ο ίδιος το ηχηρό χαστούκι που έφαγε η Ένωση που της φέρνει αγωνιστική, ψυχολογική και οικονομική ζημιά.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα τα βάλει όλα στο τραπέζι. Δεν μπορεί να πάρει άμεσα αποφάσεις διότι μόλις αύριο η ΑΕΚ δίνει το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της νέας σεζόν με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Κι εκεί χρειάζεται ηρεμία ώστε να επανέλθει το καλό κλίμα το οποίο φαίνεται να έχει χαθεί.

Από την πρώτη κιόλας μέρα ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε πως θα γίνονται προσθήκες και πως ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι αυτός που θα αποφασίζει για το ποιος μένει και ποιος φεύγει. Εκείνος στην ουσία έχει τα κλειδιά της επιτυχίας και της αποτυχίας. Αλλαγές θα γίνουν. Σίγουρα στο ρόστερ. Κάποιοι θα αποχωρήσουν λογικά με τη μορφή δανεισμού, ενώ θα πρέπει να υπάρξουν και προσθήκες. Σίγουρα αυτή ενός επιθετικού όπως τουλάχιστον είπε ο κόουτς του Δικεφάλου μετά τον αποκλεισμό από τη Νόα. Το παράδοξο βέβαια σε αυτά που είπε μεταξύ άλλων είναι πως έχει δει 30 επιθετικούς και δεν έχει βρει ούτε έναν που να ταιριάζει στο παιχνίδι της ΑΕΚ.